Bericht uit Ecuador!
Vandaag zijn we in Loja, Ecuador aangekomen. De rit vandaag was prachtig, zeker in vergelijking met die van gisteren. Het landschap is ook veranderd. We zitten niet meer in de woestijn maar bevinden ons in een meer tropische omgeving. Veel mangobomen gezien onderweg. Het landschap veranderde eigenlijk gelijk toen we de grensovergang voorbij waren. Wij waren gelijk weer in de bergen. Tot onze verbazing kregen we bij aankomst in Loja een warme ontvangst door de bevolking. Heel veel mensen stonden op het centrale plein op ons te wachten en het locale televisiestation was er ook aanwezig. Heel grappig om mee te maken. Een paar ererondjes om het plein gereden en dan gelijk naar het hotel!
Groetjes
Claire
hallo
Allereerst een heel goed 2012 toegewenst.
Tot nu toe is er nog niets gekomen van het volgen van jullie reis. Het leven gaat hier gewoon door en je kent dat wel, druk, druk, druk.
Maar alles staat nog op de mail, dus ik kan de schade nog inhalen. Als ik de foto's zie, benijd ik jullie toch wel. Prachtig.
Jullie zijn nog onderweg, dus mag ik aannemen dat alles goed gaat en volgens plan verloopt.
Heel veel reisplezier verder en tot de volgende keer. lieve groeten van ons allen.
Lieve Claire, fijn dat jullie nu weer zo'n mooie rit hadden, na die vreselijke tocht van gisteren! En dan zo ontvangen worden door de plaatselijke bevolking, super! Mangobomen... mmmm.... ben dol op mango! De foto's zijn prachtig! Wat een ervaring! Geniet ervan! Zo leuk om met jullie mee te kunnen reizen op deze manier! Veel liefs, ook voor Jellard, van Jolanda xx