Claire-Koers.reismee.nl

Bericht uit Lima

Vandaag hebben we een vrije dag in Lima, de hoofdstad van Peru. Vanochtend een leuke toer gemaakt door de stad en de belangrijkste bezienswaardigheden gezien. Erg leuk. We zijn nu even aan het “chillen” op onze hotelkamer want het is erg warm buiten. Straks gaan we weer stappen als het wat koeler wordt! Vanavond moeten we vroeg naar bed want we moeten morgen heel vroeg vertrekken (rondom 05.00 uur) anders is het vreselijk moeilijk de stad uit te komen blijkbaar. De organisatie heeft een politie escort geregeld maar we hebben gemerkt dat dat niet goed werkt. Het is bijna onmogelijk om 87 auto’s bij elkaar te houden in zo’n stad – je raakt elkaar toch kwijt. We gaan zelf navigeren – ik rij en Jellard navigeert! Dat hebben we ook gedaan toen we de stad binnenkwamen en dat werkte heel goed! We hebben maar een afslag gemist. Haha! Daarna moest ik van Jellard linksaf rijden waar het niet mocht, Jan en Conny erachter aan! Nee, timide moet je hier niet zijn! De Peruanen laten je niet zomaar gaan. Net als in Bolivia, hier geldt “het recht van de sterkste”!

Groetjes

Claire

Miriam v.d. Steen

Hi jullie samen, wat waren de foto's mooi. Wat een kleuren! Dat is wat ik me er bij voorgesteld had. Wat mooi dat Jellard kinderen leert tellen. En die vreemde strooien huizen waren indrukwekkend. Doe het rustig met de hoogteziekte. klaarblijkelijk kan het tot vreemde verwikkelingen leiden.

TomV

Jemig, Jellard de weg laten wijzen.... enne, niet meer zo rijden als je terug bent. Daar worden ze hier aggresief van.