Wij zijn in Peru!
We zijn nu in de buurt van Cusco in Peru. Gisteren waren we in Puno en hebben de Uros eilanden op het meer van Titicaca bezocht. Hier wonen de Indianen op eilanden gemaakt van riet. Ik hoop straks wat foto's ervan te plaatsen. Nu heb ik even geen tijd want we gaan zo met z'n allen naar Machu Picchu, een hoogtepunt van deze reis. Vandaag even niet met de auto, maar met bus en trein!
Jellard en ik wensen jullie allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!
Groetjes
Claire
PS John and Dilys! We wish you all a very Happy New Year in that cold and cloudy UK!
Veel plezier daar met een warme jaarwisseling. Alle goeds toegewenst voor 2012!
Happy New Year to you both and all your fellow intrepid travellers.
Looking forward to seeing more photos if you can include them in your blog. And maybe a skype chat, connections permitting. Love J&D
vanuit een koud en miserig Nederlandje wensen we jullie een goed 2012 toe!!
Hi Claire , Jellard,
we volgen met veel plezier jullie reisverslag en zijn blij dat de Volvo zich goed houdt. Blijf schrijven, we genieten ervan. Vanuit NL wensen wij jullie een goed 2012 toe, en goede reis verder !
Geniet van jullie trip naar één van de zeven wereldwonderen. Een mooie plaats om het jaar 2012 te beginnen. Wij wensen jullie een goed 2012 toe en nog een goede reis verder.
Volg met grote belangstelling en soms verbazing jullie onderneming. Wens jullie alle goeds in 2012.
Lieve Claire en Jellard,
de allerbeste wensen voor 2012. Met plezier lezen we jullie verhalen en bekijken we de mooie foto's. Nog een 2-tal weken en dan is de autoreis voorbij, nog veel plezier in de dagen die volgen.
Wat een mooie verhalen! Erg leuk om te lezen. Nu in Peru, vast ook een prachtig land. Wij wensen jullie vanuit een druilerig nat Vollenhove alle goeds voor 2012 toe! Geniet van het vervolg van de reis.
Groetjes van Arnold, Ilonka & kids
Ook vanuit het relatieve zuiden....de beste wensen en een heel gezond 2012! Tom,Ineke en "the kids"
Prachtige foto's en schitterende verhalen! Hier in dit kleine maar toch ook mooie kikkerlandje valt het met bakken uit de lucht. De allerbeste wensen voor 2012 voor iedereen!
Cathy
Ha Koersjes allerbeste wensen vanuit Istanboel ben blij te horen dat jullie veilig de grens van Bolivia naar Peru zijn overgestoken; 35 jaar geleden de grens over gelopen daar met een mitrailleur op mij gericht....is goed gekomen.Machu Picchu is indrukwekkend mooi maar de natuur is zo wijds dat vergeet je nooit. Trekken de auto's en jullie de hoogte een beetje? Ben erg jaloers op jullie super reis nog heel veel plezier:-)
Dag meneer en mevrouw Koers,
Vereerd, dat ik zo met u mee mag leven.........
Herhaaldelijk geprobeerd u met "reismee"mail te bereiken en een gezegend 2012 te wensen ! Het lukte niet
Dan maar zo. Ik blijf zeggen : Geniet zoveel als u maar kunt, maar kom graag heel terug !
Groet aan meneer Bremer van "Schaap"
Hartelijke groet van een jaarlijkse bezoeker.
R. Bot
Happy New Year Claire & Yellard! Heerlijk om jullie mooie reis te volgen! Veel plezier nog! Geniet maar lekker!
Groetjes, Jolanda
First of all, I wish you both a Happy New Year and a safe journey. Love your travel news. Claire has Jellard brought you a alpaca cardigan yet. If not, this is your chance. Peru is the place to get hold of one. You will need it when in Holland. It's cold, wet and miserable here. Enjoy your adventure folks! Love Elly
Net terug uit een regenachtig en koud Duitsland. Fantastisch om deze mooie verhalen te lezen en de foto's te bekijken. Ben benieuwd naar je Machu Picchu verhaal. Een heel goed 2012 toegewenst. Geniet er nog van.
Hallo Claire en Jellard
gelukkig 2012 toegewenst namens ons en veel plezier met de reis.