Claire-Koers.reismee.nl

San Pedro de Atacama

San Pedro de Atacama is een oase in de woestijn en vandaag hebben we hier een vrije dag. Heerlijk! Ik zit nu bij het zwembad en straks gaan we de Vallei van de Maan bekijken - allemaal zoutvlaktes en maanlandschappen. Zo'n een vrije dag is nu echt welkom en het weer is heerlijk. We zijn begonnen met de pillen tegen hoogteziekte vandaag. Over twee dagen gaan we na La Paz in Bolivia - een hoogte van 4500 m. Sommige mensen hebben nu al wat last en we zitten nu op 2500 meter. Dat is ook een reden dat we nu rustig aandoen - even acclimatiseren.

Verder niet zoveel nieuws. De dag is nog jong en we zien wel wat we doen. Fred Postma heeft me net gezegd dat ik jullie moet vertellen over zijn website www.fredpostma.nl. Er zitten al veel foto's erop. Hopelijk hebben jullie ook onze kerstgroet gezien op www.team83.nl.

Geniet van de feestdagen allemaal! En bedankt voor alle lieve reacties. Die vinden we heel leuk om te lezen!

Groetjes

Claire

Tannie Vink

Dag Caire,

Ik geniet erg van je verhalen. Fijn dat het allemaal zo goed gaat. Dank voor jullie kerstgroet. Een fijne jaarwisseling (waar ??) en nog een heel goede reis verder.
groetjes Tannie

jacqueline

Ha lieve mensen, fijn dat jullie even een rustig en zonnig dagje hebben voordat de bergetappe begint. Dat zal ook weer een waanzinnig mooie en speciale ervaring worden. In Holland geen zon helaas maar iedereen zit wel tevreden uit te buiken na twee goede kerstdagen.
Een hele goede reis weer verder, groetjes Jacqueline

Simone

Hee wat geweldig! Ik ben ooit in de Atacamawoestijn geweest. Zo stil is het nergens. En is het museum over de infigena's er nog?
Geniet ervan. Indigena's bedoel ik.

Miriam v.d. Steen

Wat klinkt dit mooi! Ik zal snel naar de foto's van Fred Postma kijken. Je beschrijving van de omgeving is super.
Hoop dat jullie toch een beetje Kerst gevierd hebben en de kans grijpen oud en nieuw te vieren. Ik wens jullie een gezond, uitdagend (dat lukt wel als ik het lees, succesvol en gelukkig 2012 toe.
Liefs, Miriam

TomV

Laat het maar even goed tot je doordringen, want het is voorbij voordat je het weet. Zo ook de Kerstdagen. Op naar Oudjaar. Alvast de beste wensen en vooral een gezond 2012!

Martin Diana en Kim

Hallo wereldreizigers,

Wat een leuke en verrassende verhalen hebben jullie!
Dat is weer eens wat anders dan naar Oostenrijk!
Wij wensen jullie een bijzonder uiteinde en een gezellig begin van 2012

Groet vanuit het rustige Bant

klaas.ruijg

Ben benieuwd hoe het jullie vergaat op de grote hoogte van La Paz. Mooie en spannende verhalen tot dusver en een ervaring met een grote variatie in landschappen. Ook wat meer hoogteverschillen dan in de Noord-Oostpolder.
Een heel goede jaarwisseling en kijk uit voor de struikrovers.
Klaas en Marleen

Annie Marijs

Hallo Claire.
Met heel veel belangstelling lezen wij jou verhalen, en zien de filmpjes van team 83. Geweldig wat een reis jullie meemaken.
We wensen jullie een hele goede en gezellige jaarwisseling en een crisisloos 2012 toe.
Geniet van jullie verdere reis.
Groeten Ko en Annie Marijs

Dilys and John

Enjoying your travel log very much. We have seen David and Louise's photos so can relate to all your experiences on the road and off! Hope your journey continues without too many catastrophies. Love from cloudy, cold UK.