Claire-Koers.reismee.nl

Temuco

We zijn vandaag in Temuco aangekomen. We zijn dus voor het laatst in Argentinie geweest en bevinden ons nu in Chili. We zijn door een prachtig landschap gereden van bergen en meren. Echt schitterend! Een enorme contrast met het woestijnlandschap van de laatste dagen. Voor het eerst zijn Jan en Conny en wij apart gereden. Wij hebben de onverharde route genomen en zij de verharde, maar we kwamen tegelijk aan in Temuco! Vandaag rijden we weer samen langs de snelweg naar Santiago de Chile. Wordt vervolgd ...

Groetjes

Claire

Jacqueline

hai, wat een verhalen! Ik kijk er elke keer naar uit en heb het idee dat we een klein beetje mee reizen!!
Geniet er enorm van, wij genieten volop mee. Een hele goede en pechloze rit verder, veel groetjes uit Velp

Adri en Albert

Wat een afstand hebben jullie al afgelegd. Hopelijk ook nog tijd om van de omgeving te genieten. Hier is alles goed. Kinderen hebben, na het kerstontbijt op school nu een paar week vakantie.

TomV

Jellard wil altijd wel eens wat anders doen :-) en dan nog ff aantonen dat onverhard net zo snel is.

Poppe en Jeannet

Leuk om jullie verhalen te lezen.
We wensen jullie fijne feestdagen.

Jolanda O

Geweldig om jullie mooie reis op de voet te kunnen volgen! Zo ver weg en toch zo dichtbij!
Ik blijf met veel plezier jullie verhalen volgen. Geniet ervan! Wat een prachtige ervaring!
Merry Christmas en alle goeds voor 2012!
Liefs, Jolanda

Ilonka

Leuk om jullie verhalen te lezen en foto's te zien! De kerstborrel was gezellig. Bedankt voor het mooie dames-kerstcadeautje en natuurlijk het kerstpakket. Nu heerlijk een tijdje vrij. Kerst vieren we met de familie. Zo nog even zingen in de Kerstnacht. Wordt laat! Jullie ook hele fijne dagen toegewenst! Zal vast heel anders zijn dan andere jaren.
Groetjes van Arnold, Ilonka & de meiden.

Rob en Jolanda

Lieve Jellard en Clair
Volgen jullie iedere dag. We wensen jullie een hele fijne kerstdagen.

Rob en Jolanda

Elly Bierens

Merry Xmas my adventurous friends. Hope Xmas is fun in your part of the world. Keep your stories coming. Bye or now. Elly