Claire-Koers.reismee.nl

De polonaise in Puerto Natales!

Vandaag een vrije dag. We zijn met een grote groep naar nationaal park Torres del Paine gegaan. Hier hebben we een tocht met een catamaran gemaakt langs de Ultima Esperanza fjord gevolgd door een wandeling naar de Balmaceda gletsjer. Heel indrukwekkend om te zien. ´s avonds heeft het dorp een feestje voor ons gegeven compleet met toespraak door de burgemeester! We hebben de Volvo´s op het dorpsplein geparkeerd zodat iedereen ze kon bewonderen! Er was veel dansen en muziek en op een gegeven moment wilde de bevolking een typisch Nederlands dans zien! Fred Postma (uit Bant) werd uitgekozen om een klompendans te doen! Hier had hij natuurlijk geen zin in, dus het werd een polonaise! Moesten we allemaal meedoen
Laughing
. Was heel grappig en is vast wel te zien op www.team83.nl.

Annie Urlings

Jullie zijn inmiddels al beroemd. Geweldig!

Miriam v.d. Steen

Die klompendans had ik wel willen zien; wat een belevenis. Jullie krijgen duidelijk bekijks. Dat moet een ervaring zijn. Geniet er maar van.

Allard Dalstra

Uitermate leuk jullie belevenissen te volgen, ook vanuit Zwitserland. Ik hoor niets over jullie Volvo, dus neem aan dat deze zich goed houdt. Blijf schrijven, het thuisfront geniet mee.