Dag voor vertrek uit Buenos Aires
Op de dag voor vertrek hebben wij een mooie fietstocht door Buenos Aires gemaakt - een ideale manier om de stad te verkennen en s`middags gingen wij naar een receptie gegeven door de Argentijnse Volvo Club waarbij de Nederlandse ambassadeur de startschot gaf voor de reis.
Leden van de Argentijnse Volvo Club kwamen naar ons hotel in het centrum van Buenos Aires om ons naar de receptie te leiden buiten de stad. Dat was een hele operatie op zich. Alle auto`s moesten uit de parkeergarage komen aan de overkant van de weg en groepjes vormen achter de leiders. Maar dat valt niet mee met zo veel auto`s op een drukke hoofdstraat tijdens de spits!! Een heleboel getoeter en gezwaai als gevolg! Jellard heeft de verkeerde uitgang van de parkeergarage genomen en heeft een tochtje door de stad gemaakt zonder bijrijder of kaart

In het vorige verhaal heb ik verteld over onze tocht vanuit Buenos Aires naar Viedma. Vandaag hoefden wij niet zo ver te rijden en konden we de UNESCO natuurreservaat van Valdes bezoeken. Heel mooi om te zien. Wij zijn nu in Puerto Madryn en morgen vertrekken we naar Comodoro Rivadavia. Blijf kijken ...
Claire
Mooie filmpjes op www.team83.nl! Zag jullie hier en daar voorbij flitsen, en natuurlijk Jan en Conny langs de weg, maar ze zagen er gelukkig nog happy uit :) Spannend hoor pap, een halfuur alleen in Buenos Aires, had die garage zoveel verschillende uitgangen? ;) Nou hup, op naar volgende bestemming, hoor de verhalen natuurlijk weer graag!
Heel veel succes allebei. Maak er een mooie reis van in ieder geval en geniet ervan!