Claire-Koers.reismee.nl

Aankomst in Buenos Aires

Gisteravond zijn wij veilig aangekomen in Buenos Aires na een vlucht van 14 uur! Vanochtend moesten we om 6 uur weer op om de auto's op te halen in Zarate, 100 km ten noorden van Buenos Aires. Dit is allemaal goed gelukt, alhoewel een paar auto's wilden niet starten! Jellard en ik zijn samen naar Buenos Aires gereden - Jellard reed en ik moest navigeren

Laughing
maar het is gelukt! Nu komen we even bij - het is hier ontzettend warm, zeker boven de 30 C en dat zijn wij niet gewend. Maar we hebben er veel zin in de komende dagen. Blijf kijken!

Groetjes Claire

PS Zwembad bij het hotel was niet open vanmiddag. Gaat pas 21 december open als de zomer officieel begint. Dat wordt wat .....

Emma

Klinkt goooohooed!! Ben blij dat jullie goed aangekomen zijn en zo te horen is het avontuur nu al goed begonnen (nu al auto's die niet willen starten?!)! En wat raar dat ze dat zwembad nog niet opengooien, vinden ze 30 graden niet warm genoeg? Stelletje bikkels zijn het ook, die Argentijnen...Nou tango ze straks, ik wil wel jullie danskunsten zien wanneer jullie weer terug zijn dus doe je best! x Em

Simone

Oef wat een vermoeiende start! Jammer van dat zwembad!

Alex Koers

Mijn broer zwom in zijn studententijd al op tijdstippen dat het niet mocht, dus dat kan het probleem niet zijn!

Richard Griep

Jellard, misschien had je mijn VOLVO V70 T5R gechiped met airco mee moeten nemen, had ik een zwembad voor je in gemaakt, van RVS natuurlijk en gelast met een FRONIUS. hahaha
natuurlijk is het afzien daar, maar goed wij werken nog wel even door hoor........

veel plezier en lekker genieten, ik zal niet te veel verkopen aan Suffridus zodat je de reis nog kunt afmaken zonder zorgen.
p.s. loopt de VOLVO goed?
kus je vrouw en laat die zuid-americanen maar zien dat ook een fries de heupen los heeft. SALSA !!!

Maureen Wiersma

Wauw! So far so good (op die paar auto's en het zwembad na). Klinkt al spannend! Blijf ons op de hoogte houden!En idd wat een bak van een auto.. Gaaf!

martha

pfff....even afzien dus! maar ala vooruitzichten zijn leuk dus dit kunnen jullie wel hebben haha..succes

Jan Willem Bos

so far so good!!
werkt de tom tom niet dat Claire moet navigeren?
JWB

Ineke Verrijk

Nou, dat begint meteen goed...heb je zonnebrand bij je? Jullie maatjes Jan en Conny hebben het dan toch anders aangepakt, gezien de foto's van Jan bij het zwembad in Rio...:-); die heeft al een 'rust' momentje gehad. Ik wens jullie een hele goede start en reis toe, het zal af en toe zwaar worden, maar jullie worden op de voet gevolgd door de tv... Veronica. Wij houden jullie natuurlijk ook nauwlettend in het oog. Groetjes, Ineke

Ivar van luyk

Goed bericht!
Veel plezier en succes;-)

Ivar

Pallas

Succes daar! And drive safe!

Radboud en Jacqueline

Hoi Claire en Jellard,

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Heel veel plezier, geniet ervan en zorg dat je weer veilig thuis komt.

Groetjes Radboud en Jacqueline

Miriam v.d. Steen

Hi Jellard en Claire, die temperatuur klinkt zalig! Ik wist al dat jullie een sterk team zijn, Jellard achter het stuur en jij navigeren; het gaat jullie zeker lukken. Geniet er maar van.
Liefs, Miriam

klaas ruijg

Ziet er goed uit; zodadelijk zwempak weer uit en kunnen in Ushuaia de schaatsen onder.