Bericht uit een prachtig Colombia!
Wat is dit een prachtig land! Het landschap hier is adembenemend, zo veel bergen met enorm diepe valleien (zie ik vanuit het zijraam!

De grensovergang gisteren was een ramp. Het heeft drie uur gekost om de nodige stempels te halen – het was echt ongelofelijk. Een van de mooie oude Volvo’s stond daar geparkeerd aan de straat en werd geraakt door een vrachtwagen – niemand gewond gelukkig – maar wel een dikke deuk in de zijkant. Heel vervelend voor de eigenaar, maar hij is al lang blij dat hij de deur dicht kan doen!
Vandaag zijn we gereden naar Cali, een betrekkelijke grote stad. Het hotel zoeken was wel even spannend – het is hier ook vroeg donker – maar in tegenstelling tot andere steden wordt er weinig getoeterd hier! Best wel beschaafd! Wij zitten hier in een supermodern hotel dat gedeelte is van een enorm winkelcentrum. Zoveel luxe hadden we niet verwacht hier in Colombia. Je realiseert je dat je eigenlijk geen idee hebt hoe het leven hier echt is.
Morgen naar Medellin!
Groetjes
Claire
Medellin, daar wonen enkel zware jongens.
Doe je de groeten aan het kartel?
Geniet nog jullie laatste dag morgen!
successssss
Als ik bij het Panamakanaal sta zal ik aan jullie denken. Geniet van het laatste stukje van jullie bijzondere reis!
Geniet er nog even van, allebei!
Arnold & Marja